fbpx

Kunst coaching

Door Diana Lepelaar
Niveau
Op maat
Datum
Op afspraak
Duur
5 sessies a 30 minuten

Introductie

Diana zet zich in om kunstenaars te helpen om zichzelf te profileren en kenbaar te maken aan het publiek. Wij hebben gemerkt dat veel kunstenaars na het afronden van de academie niet helemaal weten hoe ze zichzelf in de markt kunnen zetten. Het gevolg is dat veel kunstenaars het daarom niet overleven als ondernemer. Dat vinden wij een slechte zaak. Wij bieden daarom korte coaching trajecten aan voor kunstenaars die met vragen zitten. We gaan hier in op de vraag hoe je commercieel kan zijn met kunst zonder de visie teniet te doen. Maar ook praktische zaken als hoe je een galerie kunt benaderen, wat er belangrijk is met klant contact en hoe jij jezelf als kunstenaar kunt presenteren. Daarnaast zal een van de coaches, samen met de galeriehouder en een docent naar het werk kijken om daar feedback op te geven. Losse coaching van 60 minuten wordt aangeboden voor €75,-. Een coaching traject bestaat uit 5 sessies van 60 minuten voor €350,-

 

Hoe de cursus jou kan helpen

Als kunstenaar is het belangrijk om vanuit je hart te creëren. Ik kan met jou meekijken en en met jou op zoek gaan naar de kern van jouw werk. Hoe ga jij jouw werk presenteren naar de buitenwereld. Wat wil jij vertellen en hoe blijf je ondanks het ondernemerschap bij jezelf?

Is dit programma voor jou?

Heb je vragen of heb je hulp nodig om tot jouw essentie te komen en vanuit jouw hart te creëren, dan kan ik jou daarbij helpen. Dat kan als je een portfolio wil samenstellen voor de kunstacademie, je een blokkade hebt of juist als je de kunstacademie hebt afgerond en een stap verder wilt zetten. Soms is het gewoon fijn als iemand meekijkt en jouw werk met andere ogen ziet.

Coach

Diana Moeliker

View Profile