fbpx

Leefstijlcoach

Door Ylona Verhoosel
Niveau
Voor iedereen
Datum
Op afspraak
Tarief
8 tot 12 gesprekken.€ 70,- per gesprek

Leefstijlcoach

Wat kan ik als leefstijlcoach voor jou betekenen?

Zit je niet lekker in je vel, heb je gezondheidsproblemen of ben je te zwaar? Vaak is leefstijl hiervan de oorzaak. Door je leefstijl aan te passen kan je veel gezondheidswinst behalen. Heb je zelf weleens geprobeerd om iets aan je leefstijl te veranderen, maar lukt het maar niet om het vol te houden? Ben je nu op een punt gekomen waarop het echt tijd is voor verandering? Ik help je hier graag bij!

Samen nemen wij jouw eetgedrag, slaappatroon, beweging en andere leefstijlgedragingen onder de loep. Jij formuleert zelf realistische en haalbare doelen die passen in jouw leven. Vanuit deze doelen werken we toe naar een eindresultaat waar jij tevreden mee bent. Stapje voor stapje werk je toe naar een gezondere leefstijl die jij je leven lang kunt volhouden.

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 8 tot 12 gesprekken. Dit kan afhankelijk van je vraag en behoefte korter of langer zijn. De kosten zijn € 70,- per gesprek.

Is dit iets voor jou? Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvend intake gesprek. Tijdens het intakegesprek besluiten we of er een persoonlijke klik is en of we met elkaar het coachingtraject willen opstarten.

Teacher

Ylona Verhoosel

View Profile