fbpx

Reiki

Door Diana Lepelaar
Niveau
Voor iedereen
Datum
Op afspraak

Reiki

Ik ben ingewijd door Drs. Lies Pennings, Reikimaster Usui Shiki Ryoho

Reiki: Wat is het, waar komt het vandaan en wat doet het?

Reiki, een alternatieve geneeswijze en energetische therapie, vindt zijn oorsprong in Japan en werd rond 1920 uitgevonden door Mikao Usui. De naam “Reiki” is afgeleid van ‘rei’, wat universeel betekent, en ‘ki’, wat levensenergie betekent. Reiki helpt door levensenergie te laten stromen, waardoor blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau worden opgeheven. Dit kan verschillende klachten verminderen en gaat naar de oorzaak van de problemen. De behandelingen zijn gebaseerd op handposities, maar afstandsbehandelingen zijn ook mogelijk.

Reiki is toegankelijk voor iedereen en kan worden ingezet bij zowel fysieke als psychische klachten. Het kan helpen bij het voorkomen van ziekte en het versnellen van genezing. In sommige gevallen kan het zelfs genezing bevorderen, maar bovenal is reiki een aanvulling op andere vormen van genezing. Het wordt zelfs in sommige zorgverzekeringen opgenomen als ondersteunende therapie.

De voordelen van Reiki zijn onder andere stressvermindering, pijnverlichting, verbeterde slaap, meer energie, emotionele vrijlating, verbeterde verbinding met jezelf en je intuïtie, afvalstoffen verwijderen, het loslaten van oude patronen en een betere kwaliteit van leven. Kortom, het ondersteunt het genezingsproces en persoonlijke ontwikkeling.

Het is een manier om bewuster te leven, verlichting te brengen en om persoonlijke en spirituele ontwikkeling te bevorderen.

Ik ben een gelukkig en tevreden mens. Ik ben dankbaar voor alle lessen in mijn leven die mij hebben gebracht waar ik nu ben. Mijn drie prachtige kinderen, mijn kleinkinderen, mijn vrienden en familie.

Een intakegesprek inclusief Reiki-behandeling kost € 75,00 (1,5 uur)

Een los intakegesprek kost € 25,00

Een losse Reiki-behandeling kost € 50,00 (1 uur)

Teacher

Diana Moeliker

View Profile