fbpx

Spiricafe

Door Diana Lepelaar
Niveau
Voor iedereen
20 mei, 17 juni, 15 juli, 19 aug, 16 sept, 21 okt, 18 nov en 16 dec 2024
Elke 3e maandag vd maand van 19 - 22 uur

Leiden Verlicht organiseert het nieuwe “SpiriCafe”; bijeenkomsten die leiden tot bezinning en inspiratie. Leiden Verlicht heeft raakvlakken met cultuur, kunst, spiritualiteit en de samenleving. De locatie is binnen Galerie Café Leidse Lente aan de Haagweg 4 in Leiden.

AANBOD:

-Reiki healing:
Reiki is toegankelijk voor iedereen en kan worden ingezet bij zowel fysieke als psychische klachten. Het kan helpen bij het voorkomen van ziekte en het versnellen van genezing. In sommige gevallen kan het zelfs genezing bevorderen, maar bovenal is reiki een aanvulling op andere vormen van genezing.

-Tarot kaart legging:
Tarot is een hulpmiddel om in contact te komen met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Door middel van een kaartlegging kan je een inzicht krijgen in bepaalde problemen en vraagstukken.

-Kristalconsult.
Tijdens een kristalconsult zoek je uit wat de perfecte stenen zijn die bij jou passen of welke stenen jou kunnen ondersteunen. Of vind de steen jou?

-Pranic healing:
Met pranic healing kan je de vervuiling of energielek in het energielichaam opsporen, het aura en de chakra’s reinigen en deze vitaliseren. Hiermee versterk je het zelfreinigend vermogen van het lichaam en wordt je sneller beter. Lichte kwalen als hoofdpijn kan je vaak zelfs direct verhelpen.  

Consulten gaan op Basis van donatie achteraf (cash)

Maar wat ook inspirerend is, is deel te nemen aan de grote tafel waar we heerlijke verse thee drinken en mooie verhalen delen. Want hoewel we met velen zijn, voelen we ons vaak alleen. In 2024 organiseren we 1 keer per maand ons SpiriCafé met telkens andere sprekers of activiteiten. Hou onze website in de gaten www.leidenverlicht.nl

Ben jij erbij? Meld je aan via info@leidenverlicht.nl

 

Elke 3e maandag van de maand:
20 Mei
17 Juni
15 Juli
19-Augustus
16 September
21 Oktober
18 November
16 December

Teacher

Yvonne van Looij

View Profile

Diana Moeliker

View Profile