fbpx

Geboorte Horoscoop

Door Dhyan Tjebbe Westendorp
Niveau
Beginners
Start
Locatie - Haagweg 4 Leiden

Geboortehoroscoop

Een duik in je horoscoop die ontstond op het moment van jouw geboorte. Een bijzonder goede manier om inzicht te krijgen in jezelf en je omstandigheden. Een reading van je horoscoop is per definitie helend want het plaatst jou en je levensreis in het grotere perspectief van het leven zelf, geeft waardevolle inzichten in je persoonlijkheid en betekenis aan de gebeurtenissen in je leven. Het brengt bevestiging en vertrouwen in het leven.

De horoscoop beschrijft het ‘veld van omstandigheden’ waarin jij als ziel geboren wordt, de gebeurtenissen en ervaringen die voor je klaarliggen in dit leven en hoe jij met jou persoonlijkheid je leven vormgeeft.

Af te lezen zijn o.a. je sterke kanten, je talenten en gaven, je zwakheden en blinde vlekken. belangrijke anderen in je leven, belangrijke gebeurtenissen en ervaringen in je leven. Waar je kansen voor succes liggen en waar het leven je mogelijk uit zal dagen. We kunnen ook kijken naar thema’s en levensgebieden die actueel zijn actueel of in het komende jaar te zijn verwachten (transits en timing).

En vraag alles wat je altijd al wilde weten over astrologie. Naast ‘beschrijving’ van je horoscoop ontvang je ook ‘voorschrijving’ in de zin van praktische tips en persoonlijk advies. En natuurlijk krijg je je eigen handgemaakte horoscooptekening mee naar huis.

Ik werk vanuit  een basis van klassieke (Hellenistische) astrologie aangevuld met moderne psychologische/ archetypische astrologie.

Wat je krijgt

 • Een 60 – 90 minuten durend astrologisch consult
 • korte introductie van astrologie, wat kan je er wel/niet mee
 • een duiding van je persoonlijkheid, levensgebieden veel positiefs brengen, levensgebieden die moeilijk zijn
 • de kans om specifieke vragen te stellen
 • zelf-inzincht, verwondering, vertrouwen in het leven en het grotere geheel waarvan we deel uitmaken

Praktische zaken

 • een astrologische reading kost €120,- en duurt 1 a 1,5 uur.
 • een afspraak kan online zijn of in Cafe Galerie Leidse Lente
 • adres Leidse Lente: Haagweg 4 , Leiden.

Over

Dhyan Tjebbe Westendorp heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens: psychologie, therapie en wegen naar bewustzijn, zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie aan de universiteit en vervolgde die weg met kennis en ervaring van Transpersoonlijke Psychologie en astrologie. Mijn astrologie-opleiding deed ik bij Adam Elenbaas. Inspiratie vind ik ook bij Chris Brennan (Hellenistische astrologie) en Liz Greene (archetypische astrologie). Wat vooral zo mooi is, is dat de Hellenistische filosofie zo sterk overeenkomt met de klassieke spirituele tradities als Yoga en Taoisme. In die zin draagt astrologie ook bij aan leven vanuit een spirituele grondslag.

 

Informatie en afspraak maken?

Stel je vraag of boek je afspraak bij Dhyan Tjebbe Wewstendorp – 06 20068899 of via dit contactformulier.   https://delindewei.nl/contactformulier/

Tarief

 • Een sessie duurt 75 a 90 minuten en kost € 120- (inclusief btw).
 • Studenten € 70,-
 • Bij serieuze interesse maar klein budget door bijv. uitkeringssituatie kan je is korting bespreekbaar.
 • Betaling graag contant ter plaatse of van tevoren op NL22ASNB0707192846 t.n.v. Yogastudio De Lindewei.
 • Of betaal gemakkelijk via de iDeal link.
 • Lees de de Algemene voorwaarden op astrologus.nl goed door i.v.m. annulering.

 

Instructeur

Dhyan Tjebbe Westendorp

View Profile