fbpx

Deep Dive Circle

Door Rene, Nick & Cindy

Wij nemen je graag mee op reis. Tijdens de Deep Dive Circle creëren wij een veilige ruimte waar je op reis gaat naar jouw eigen kern. Je mag al je beschermlagen en maskers af doen. Je kan ontdekken wie je echt bent en wat belangrijk is voor jou.

Wat doen we deze avonden?

De avond start vaak met een meditatie of andere manier om in je lichaam te landen en verbinden met jezelf. Daarna doen wij een check-in rondje zodat iedereen zijn eigen behoefte in kan brengen voor de avond. Wat wij vaak horen is de behoefte om te delen, om gezien en gehoord te worden. Er kan ook een verlangen zijn om met anderen of met jezelf te verbinden, te bewegen, dansen of juist in stilte te zitten. Wij nodigen jou uit om jezelf en jouw verlangen in te brengen.

Sharing vormt vaak een belangrijk onderdeel van onze Deep Dive Circles. Wij creëren een veilige, liefdevolle en onvoorwaardelijke ruimte waarin jij precies kan zijn zoals je bent en waarin jij in de groep kan ontdekken wat er in jou leeft. Hiernaast kunnen wij een combinatie van belichamings- en bewustwordingsoefeningen inzetten die jou kan leren in te tunen en te luisteren naar je diepste verlangens. Deze tools gebruiken wij op intuïtieve wijze naar wat de groep of een individu nodig heeft. Zo kan je je patronen aankijken en loslaten als het moment daar is. Ook zullen er oefeningen zijn waar je juist je speelsheid of kracht kan onderzoeken.

Tijdens deze avond ben je altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen inbreng en proces. Je doet dit op jouw tempo en wij ondersteunen jou hierin. Er kunnen inzichten en stukken van jezelf naar boven komen die eng of confronterend zijn. Door juist de diepte in te gaan en jezelf te laten zien kan het een verbindend en zelfs helende werking hebben. Je ervaart hoe het is écht gezien te worden en hoe verbindend het voelt om gedragen te worden in jouw process door de groepsenergie.

Voor wie?

Iedereen bevindt zich op een ander deel van zijn innerlijke reis. Wat wij belangrijk vinden als Deep Dive is dat je een zeker bewustzijn hebt van jouw individuele proces en ook het vermogen hebt om jezelf daarin te kunnen dragen. De intentie om naar binnen te keren is voor ons het allerbelangrijkst. Hierin liggen jouw persoonlijke schatten verborgen!

Datum

Een keer per maand op de donderdagavond: 2 mrt, 30 mrt, 13 apr, 1 juni, 29 juni.

Tijd

19:15 inloop
19:30 begin
22:00 – 22.30 einde

Om een veilige ruimte te creëren en waarborgen, sluiten we de deuren om 19:30 en is het niet meer mogelijk om naar binnen te komen.

Investering:

25 euro pp

Contact:
Persoonlijke vragen voor/achteraf: info@deepdive.nu

Niveau
Beginner tot gevorderd
2 Maart,30 Maart, 13 April, 1 Juni, 29 Juni
19:30 tot 22:00/22:30
Start
Locatie - Haagweg 4 Leiden - melden Café Leidse Lente
Tarief
25 euro p.p.

Deep Dive Circle

Instructeur

No personnel found, please create the personnel post to use the item.