fbpx

Frequentie healing

Door Diana Moeliker
Niveau
Voor iedereen
Datum
Op afspraak

Spiriplayer

De helende kracht van solfeggio frequenties

Balans
Het concept achter de Spiriplayer is geworteld in het idee dat alles in het universum op trillende energie gebaseerd is, met inbegrip van ons lichaam. Wanneer onze energie uit balans raakt, kunnen er fysieke en emotionele gezondheidsproblemen ontstaan. De Spiriplayer richt zich op het herstellen van die balans door helende frequenties uit te zenden. Het is een veelzijdig instrument dat ideaal is voor holistische praktijken, meditaties, mindfulness, yoga, en kan eenvoudig thuis gebruikt worden ter ondersteuning van welzijn.

Frequenties
De helende frequenties van de Spiriplayer kunnen aangepast worden aan specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om het verlichten van pijn, het verminderen van stress, het bevorderen van diepere slaap of het verhogen van de algehele vitaliteit, de Spiriplayer biedt een op maat gemaakte benadering van genezing. Zelfs planten kunnen deze frequenties absorberen en beter gedijen. U kunt de zuivere frequentietonen gebruiken of de frequenties combineren met rustgevende muziek.

Compact
De Spiriplayer is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig geïntegreerd worden in je dagelijkse leven. Het compacte ontwerp maakt het draagbaar, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, je kunt profiteren van de helende kracht van frequenties. Dankzij de USB-C oplader kun je het apparaat overal mee naartoe nemen zonder gedoe met snoeren.

Leiden Verlicht deelt haar eigen ervaringen met de 10 healing frequenties. Ervaar de frequenties

Een intakegesprek inclusief healing met frequenties kost € 75,00 (1,5 uur)

Een losse healing met frequenties € 50,00

Aanschaf Spiriplayer inclusief intakegesprek en healing € 199,00

Docent

Diana Moeliker

View Profile