fbpx

Meditatie

Door Manasvi en Frank van de Brink
Niveau
Beginners en gevorderden
Meditatie les
woensdag 10:00 - 11:00
Geleide Meditatie
Woensdag 17:30 - 18:30

Geleide meditatie

Jouw plek voor meditatie en bewustwording in Leiden. We mediteren op woensdagavond van half 6 tot half 7. We doen verschillende geleide meditaties in een uur, die je ook in je dagelijkse leven kunt toepassen. We wisselen het zitten op een kussen (of stoel) af met liggen of doen een actieve meditatie tussendoor, waardoor we nooit een heel uur in dezelfde houding hoeven te zitten. We houden uiteraard rekening met fysieke ongemakken of beperkingen. Deze meditatie word begeleidt door Manasvi.
 
De meditatie vindt plaats in het Lente Lokaal op Haagweg 4, Leiden.

Meditatie les

Ontdek de innerlijke rust en harmonie die meditatie te bieden heeft! Ben je op zoek naar manieren om stress te verminderen, je concentratie te verbeteren en meer balans te vinden in je dagelijks leven? Dan zijn deze meditatielessen precies wat je nodig hebt!

Door regelmatig te mediteren, kun je gedachten tot rust brengen en een diepe innerlijke rust ervaren. Het stelt je in staat om met meer helderheid en focus in het heden te zijn, en jezelf los te maken van de constante afleidingen en stressvolle gedachten die je dagelijks leven kunnen beheersen.

In de lessen zullen er verschillende meditatietechnieken worden aangeboden, waaronder bewust ademen, concentratieoefeningen, en oefeningen om volledig aanwezig te zijn met alles wat er is. Ook zal er aandacht zijn voor oefeningen uit de yoga en t’ai chi en chi kung, vooral als ondersteuning om tot meditatie te komen. Ik zal je je stap voor stap begeleiden, zodat je comfortabel kunt worden met de praktijk en de voordelen ervan kunt ervaren.

Naast het leren van de principes van meditatie, zullen we ook dieper ingaan op hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven. We zullen je leren hoe je meditatie kunt gebruiken als een hulpmiddel om stress te verminderen, je focus te vergroten en emotionele veerkracht op te bouwen. Door regelmatig te mediteren, zul je merken dat je meer vreugde, vrede en tevredenheid in je leven kunt ervaren.

De meditatielessen wordt gehouden in een ontspannen en ondersteunende omgeving, Je medecursisten zullen je inspireren en ondersteunen op je reis.

Dus waar wacht je nog op? Neem de eerste stap naar een vreugdevol leven en schrijf je vandaag nog in voor deze meditatielessen. Ontdek de kracht van meditatie en ervaar de transformatie die het kan brengen in je leven.

Kom en ervaar wat meditatie jou kan brengen:
* Een ontspannen uur van opladen halverwege de week;
* Voor meer creativiteit, openheid en levenslust;
* Ontdek een bron van rust, kracht en liefde in jezelf;
* Sta daardoor sterker in onzekere tijden; 
* Weet beter wat je wilt door verbinding met je ware zelf;
* Wordt minder afgeleid door emoties en gedachten;
* Leer leven vanuit jouw hart, in afwezigheid van stress of angst.

 

Voor wie?

Het maakt niet uit of je nu jong of ouder bent, veel gemediteerd hebt of nog nooit. Meditatie is voor iedereen die op zoek is naar meer rust, vertrouwen en helderheid in en vooral liefde voor het leven. 
 
Tarieven:

Losse les: €12,50
Rittenkaart (10): €110,-

 

Instructeur

Frank van de Brink

View Profile