fbpx

Innerlijke kind 2-daagse

Door Annette Weers
Niveau
Voor iedereen
Datum
Za en zo 3 en 4 febr. 2024
Tijd
10:00 - 16:30
Tarief
375,-
Workshop

Innerlijke kind 2-daagse

Emoties zijn opwaarts, dat betekent dat ze geuit moeten worden. Angst eruit gegild, woede eruit gebruld, plezier eruit gelachen of gezongen. Als kind zijn we gekwetst en zit er pijn over behoeftes die niet bevredigd werden en emoties die niet geuit mochten worden.

Deze heb je daarom vastgezet en onderdrukt. Je hebt je afgesloten en je hebt negatieve oordelen gevormd over jezelf en deze behoeftes en emoties.

De tweede boodschap die we krijgen is dat we niets weten. We weten niet wat het beste voor ons is. Dit begint bijvoorbeeld al met het eten. Ouders bepalen wanneer het kind eet en wat het kind eet.

Er is een oer-stem die weet wat het beste voor ons is, maar deze is niet meer te horen door alles wat is aangeleerd. Doordat we deze connectie kwijt zijn zoeken we naar externe antwoorden, vullen we onze innerlijke leegte met materiële dingen of zorgen we ervoor dat onze agenda vol is zodat je niet alleen hoeft te zijn. We doen ons best, presteren en wringen onszelf in bochten om geaccepteerd, gehoord en geliefd te worden en ondanks al deze moeite zal het niet lukken om echt in contact te komen met jezelf of rust te vinden. Het gedragspatroon van je innerlijke kind werkt niet meer, het is een gevangenis geworden.

Er is maar één manier om het contact met je innerlijke stem te herstellen en dat is; contact maken.

Door in verbinding te staan met het kind in jou vind je je antwoorden en bevrijd je de lang onderdrukte emoties van vreugde, spelen, blijheid, warmte en geborgenheid, veiligheid en liefde.

Durf eens te voelen hoe groot het verlangen is om weer te gaan ervaren wie je wérkelijk bent: open, eerlijk en zonder masker of strategieën en vol levensenergie.

Ik help je daar graag bij.

Doe je mee? Schrijf je dan in via de site en je plekje is gegarandeerd.

Docent

Annette Weers

View Profile