fbpx

Introductie Workshop: Meer verbinding met jezelf, echt contact met anderen

Door Selena van Apeldoorn
Niveau
Beginner tot gevorderd
Wanneer?
Nog niet bekend
Start
Locatie - Haagweg 4 Leiden - melden Café Leidse Lente
Tarief
40 euro p.p.

Introductie workshop “Echt contact met anderen”

Een gezin, lieve vrienden en een volle agenda – en toch voel je je alleen. In contact met anderen ben je onzeker en is er altijd dat stemmetje: “vindt diegene mij wel leuk? De ander is leuker/beter/slimmer/mooier dan ik”. Maar niemand die dat ziet, want aan de buitenkant kom je zelfverzekerd over en heb je de boel aardig onder controle.

Ondertussen merk je dat je veel in je hoofd zit en ben je de verbinding met jezelf behoorlijk kwijt. Het lijkt soms alsof er nauwelijks ruimte is voor wat JIJ eigenlijk nodig hebt. En ook al heb je andere mensen om je heen, op emotioneel gebied voelt het alsof je er alleen voor staat.

Wat is er nodig voor echte verbinding?

Herken je jezelf in die beschrijving? Dan ben je daarin niet alleen. Want emotionele eenzaamheid is iets wat –helaas- steeds meer mensen ervaren en waar geen quick fix voor bestaat.

Wel is het mogelijk om te ontdekken wat JOU precies in de weg staat om meer verbinding te ervaren: zowel met jezelf, als met de mensen om je heen. Zodat je daarna in staat bent om daar iets in te veranderen, als dat is wat je wilt.

Op 7 mei start de training “Meer verbinding met jezelf, echt contact met anderen’. Zeven zondagen lang wordt je samen met max 16 andere mensen begeleid om te ervaren wat het is om je werkelijk te verbinden. Alle informatie over deze training vind je hier.

Om je een voorproefje te geven van wat we gaan doen én om je kennis te laten maken met ons als trainers organiseren we deze introductieworkshop.

Na deze avond

  • weet je wat jou helpt om echt contact te kunnen ervaren; 
  • en heb je daar ook gelijk mee geoefend;
  • is jouw grootste belemmering in contact duidelijker voor je;
  • en heb je minstens één praktische tool gekregen die voor jou helpend is.

Daarnaast ben je na deze workshop in staat om te bepalen of je ook mee wilt komen doen aan de verdiepende training. Mocht je daartoe besluiten, dan krijg je de kosten voor deelname aan deze workshop terug.

Praktische informatie

Datum: woensdag 19 april

Tijd: 19:00 tot 22:00

Locatie: Leidse Lente in Leiden

Kosten: 40 euro per persoon

(Let op: als je besluit hierna ook de training te volgen, dan krijg je het bedrag voor deze workshop terug. Wij brengen dat dan in mindering op de factuur voor de training).

Instructeur

Selena van Apeldoorn

View Profile