fbpx

Intuïtieve ontwikkeling 5-daagse

Door Annette Weers
Niveau
Voor iedereen
Datum
vr 22 t/m di 26 september
Tijd
10:00 - 16:30
Tarief
570,-
Workshop

Intuïtieve ontwikkeling 5- daagse

Cursus september 2023:

Data: 22 t/m 26 september 2023

Docent: Annette Weers

De hele dag zijn we bezig met ons zo goed mogelijk voelen. Ons hoofd kent weinig rust. De hoeveelheid aan keuzes maakt het er zeker niet makkelijker op.

Al vroeg in ons leven worden we aangespoord om veel te denken en verliezen daarmee het contact met onze intuïtie, onze ware potenties en hartsverlangen.

Intuïtieve ontwikkeling is hét pad om dit weer te her-inneren. De leuke, afwisselende lessen bieden allerlei thema’s aan waar we allemaal mee te maken hebben in dit leven, zoals je plek innemen, verbinden met de ander zonder jezelf te verliezen, Het is een ontzettende leuke manier die je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling brengt met alle positieve gevolgen van dien voor je leven, je relaties, je dromen en verlangens. Je leert bewust werken met je lichaam en energie. Door het versterken van je intuïtie wordt het je steeds duidelijker wie je in wezen bent, wat je los kan laten en wat jou het beste dient.

 

Basis 1 bestaat uit geweldig leuke, afwisselende lessen waarin allerlei thema’s van het leven aan bod komen. De verbindingen die we aangaan in de lessen is hartverwarmend. Dat je het alleen kan heb je al bewezen. Samendoen?

Donderdag 1 juni van 19.30 tot 21.30 uur geeft Annette Weerts een GRATIS OPEN LES online Intuïtieve ontwikkeling
Iedereen is welkom.
Een heerlijke avond voor je zelf in ontspanning en met mooie oefeningen.
Zo krijg je een idee wat je bij de 5- daagse opleiding kan verwachten.
Aanmelden: stuur een mail naar contact@annetteweers
 

 

Wil je meer weten voordat je je inschrijft? Kijk dan de open les online:

Docent

Annette Weers

View Profile