fbpx

Reading & Healing

Door Dhyan Tjebbe Westendorp
Niveau
Iedereen
Start
Locatie - Haagweg 4 Leiden

Reading & Healing

Moeilijke periode of groeiproces? Inzicht en steun bij veranderingen?

Wil je hulp bij het verwerken van moeilijk ervaringen? Iemand die je bijstaat op je weg van persoonlijke groei en bewustzijn, zelfinzicht, en een gezond en vervullend leven?

Of het gaat goed met je en je wil spirituele of meditatieve verdieping. Of bent nieuwsgierig en wil je meer uit het leven halen? Jezelf verkennen en nieuwe ervaringen opdoen? Voelen wat nu eigenmlijk ‘energiewerk’ is?

Van harte welkom voor een reading & healing-sessie.

Hier gaan reading en healing hand in hand. Dit werk met lichaam, gevoel en energie kan je gerust Spirituele Therapie kunnen noemen. We nemen naast de lijfelijke, emotionele en mentale aspecten het energieveld en spiritualiteit van de mens als ingang. Je leert je energiesysteem bewust en positief te gebruiken. Zelf-acceptatie, heling en transformatie zijn mogelijk!

Het kan over het volgende gaan, maar meestal ontdekken we in het moment zelf wat het belangrijkste is. Toch een overzichtje van de mogelijkheden:

 • Aura-reading
 • Chakra-reading
 • Relatie-reading
 • Kind-reading
 • Wezensopdracht en kwaliteiten-reading
 • Innerlijk kind
 • Herstel van balans / energie opschonen ivm overledenen

 

We kunnen eigenlijk alles aan thema’s uit de menselijke ervaring tegenkomen, zoals bijvoorbeeld: veiligheid, zelfvertrouwen, het kunnen meestromen met het leven, zelfrespect en je plek innemen, liefde en gevoelsenergie, creativiteit, communicatie, keuzevrijheid, intuitie, eenheid en spiritualiteit. Hierbij kan het chakra-model uit de India natuurlijk verhelderend zijn om ervaringen te plaatsen in jouw levensverhaal, liefst achteraf. We werken namelijk zonder verwachtingen ,met de gevoelde realiteit van het moment.

Ook dient zich vaan de kundalini-stroom en de kosmische energie aan. De stroom komt op gang en dat geeft je de energie om helemaal jezelf te zijn. Kwaliteiten en gaven worden verankerd zodat je erop kan gaan vertrouwen. Dit alles werkt positief door in je leven , van binnen en van buiten in je levensgebieden. Er zit altijd een stuk healing in de afronding en het thuiskomen in jezelf wordt altijd als vreugdevol ervaren

 

Info en afspraak maken:  neem gerust contact op met je vragen: Dhyan Tjebbe Westendorp via  dit contactformulier  (link invoegen:    https://delindewei.nl/contactformulier/   )  of  06 2006 88 99

Tarief

 • Een sessie duurt 75 a 90 minuten en kost € 120- (inclusief btw).
 • Studenten € 50,- / Bij serieuze interesse maar een echt klein budget door bijv. uitkeringssituatie kan j econtact opnemen, dan is korting bespreekbaar.
 • Betaling graag contant ter plaatse of van tevoren op NL22ASNB0707192846 t.n.v. Yogastudio De Lindewei.
 • Lees de de Algemene voorwaarden goed door i.v.m. annulering.

Over Dhyan Tjebbe Westendorp

Dhyan heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie en wegen naar zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie en vervolgde die weg met kennis en ervaring van transpersoonlijke psychologie, Oosterse wijsheid (yoga en meditatie), energiewerk / intuitieve ontwikkeling en astrologie. Iedere methode heeft zijn eigen kracht en toepassingsgebied, en ze kunnen elkaar heel mooi aanvullen.

Ik hoop met mijn ervaring en kennis iets voor je te kunnen betekenen met.

Link Reading & Healing   https://delindewei.nl/reading-healing-2/

Link De Lindewei:  https://delindewei.nl/

Instructeur

Dhyan Tjebbe Westendorp

View Profile