fbpx

Soundhealing

Door Dhyan Tjebbe Westendorp
Niveau
Beginner tot gevorderd
28 November
20:00 tot 21:30
Start
Locatie - Haagweg 4 Leiden

Soundhealing

28 november 20 – 21.30 uur

We doen eerst enkele yoga warming-ups en zingen een mantra, zo openen we ons voor klank. Daarna lig je ontspannen met de klanken van nada tarangini , traditionele bronzen klankschalen, klankbuizen en de gongJe maakt op een innerlijke reis. Elke keer is weer anders, elk moment is nieuw. Laat je verrassen door de diepe ontspanning en doorwerking van deze muziek.

De klanken in en om je heen voelen is een bijzondere ervaring. Je mag erop vertrouwen dat je precies de ervaring krijgt en inzichten ontvangt die je op dit moment nodig hebt.

De klanken nodigen uit tot meditatie, het ervaren van de trillingen en de ruimte die zich daardoor opent. Een universum vol trilling. Daarachter kan je ook nog eens de stilte in jezelf ervaren die achter je gedachten ligt…

Meenemen: matje of slaapzak en kussen om comfortabel te liggen.

Voor meer info: https://delindewei.nl/klankheling/ 
Telefoon nummer: 06 20068899

Reserveer je plaats door € 30- over te maken op:  NL22ASNB0707192846 t.n.v De Lindewei, Leiden, ovv ‘klankheling en datum’ en je naam of betaal gemakkelijk met de iDeal link van De Lindewei:   

p.s. na betaling is restitutie als je er niet bij kan zijn niet meer mogelijk maar wel kan je iemand anders in je plaats laten komen.

 

-- 

Instructeur

Dhyan Tjebbe Westendorp

View Profile