fbpx

Annette Weers

Annette Weers

Coaching/healing/breathing

Over Annette

Ik ben Annette Weers en ben al sinds 1990 een juffie. Eerst voor kinderen en sinds 1999 voor volwassenen. De lessen gaan allemaal over persoonlijke ontwikkeling.  De ingang kan de adem zijn, je intuïtie en energie of meer psychologisch zoals de deelpersoonlijkheden die we allemaal hebben.

Naast een eigen opleidingscentrum en geef ik les op Hbo’s waar ik therapeuten opleid. Verder heb k een privépraktijk voor coaching, ademwerk, aurareading en healing, voice dialogue, soul-voice, sjamanisme, opstellingen en EMDR.

Inzicht in je (overlevings,-)patronen, thuiskomen in je lichaam en weer helder contact voelen met je essentie(ziel) zijn wezenlijke zaken die je veel plezier en geluk op leveren. Daar help ik je graag mee.

Kernwoorden die bij mij passen zijn: enthousiasme, diepe verbinding, lief, hardwerkend, veel ervaring en in voor een pretje en een dansje ben ik altijd.

Stel je eens voor dat je je met je armen in de lucht helemaal over kan geven, vol vertrouwen aan deze stroom, het leven. We proberen vaak controle uit te oefenen op het leven, al heb je dat nooit helemaal. Angst maakt dat we ons vast proberen te houden aan de takken langs het water. We vechten met de realiteit. Hoe zou het voor je zijn om het vechten los te laten?”

Opleidingen
Intuïtieve ontwikkeling, aurahealer en -reader door het CICO. Transformational Breathing door Judith Kravtitz en de Breatheology Academy. Bijgeschoold in de Buteyko en Wim Hof methode. Voice Dialogue door Tamar Stone.
Trainingen
(familie)opstellingen, relaties, werk, energie en geld. Emotioneel lichaamswerk. Neuro-linguistic programming. “De kracht van zijn.” Mindfulness. Soul-voice.

Contact Info

Telefoon : 071 737 0473
Email : info@leidenverlicht.nl