fbpx

Esther Kirchhoff

Esther Kirchhoff

Over Esther

Hoi ik heet Esther en ik bied intuïtief geleide behandelingen aan.

Bij mij kun je terecht wanneer je spanning in je lichaam voelt en dit wilt loslaten. Wanneer je er behoefte aan hebt om meer de diepte in te gaan en bewustwording wilt creëren bij jezelf door middel van een ontspannende behandeling. In een  ontspannen lichaam voel je je namelijk fijn én het geeft ruimte voor groei en herstel.

Tijdens mijn behandelingen maak ik graag gebruik van de frequenties van klankschalen en stemvorken. De klanken van deze instrumenten werken mooi zuiverend en helend in ons energieveld. Ook dringen deze vibraties diep door het lichaam heen wanneer ze daarop geplaatst en aangeslagen worden. Dit is goed voelbaar. Zo kunnen stagnerende en belastende energieën worden opgespoord en losgetrild. En eventueel vervangen worden door ondersteunende, meer passende frequenties. Andere instrumenten en dragers van energie zoals kristallen bijvoorbeeld kunnen hier ook behulpzaam bij zijn.

Verder bied ik klank sessies aan voor groepjes tot en met zes mensen. Comfortabel op een matrasje liggend leid ik je door middel van de tonen van verschillende instrumenten naar ontspanning. Deze sessies hebben een meditatief karakter en zijn gewoon heerlijk rustgevend en ook verhelderend.

Ik werk altijd vanuit afstemming, verbinding en intuïtie.

De gebieden waar ik in de leer ben (geweest): holistische ontspanningsmassage, sound healing, reading en healing, spirituele verdieping en meer.

Contact Info

Phone : 071 737 0473
Email : info@leidenverlicht.nl