fbpx

Frank van de Brink

Frank van de Brink

Yogadocent

Over Frank

Hoe mooi is het om kennis, die je hebt ontvangen en geïntegreerd, te kunnen delen! Met dankbaarheid geef ik graag deze kennis door. Vanaf mijn derde levensjaar heb ik geworsteld met mijn gezondheid. Goede periodes die spaarzaam waren wisselde zich af met vooral veel slechte periodes. Soms zelfs zo slecht dat ik op het randje van de dood leefde.

Rond mijn 18e verbeterde mijn gezondheid enigszins. Helaas had ik nog weinig energie en kracht en kon ik nog steeds niet of nauwelijks aan sport doen, maar vanuit de wil om energieker, fitter en gezonder te worden, besloot ik zelf op zoek te gaan naar andere vormen van genezing en heelwording.

Yoga leerde mij te ontspannen, de waan van de dag van mij af te laten glijden, te verbinden met mezelf en te groeien op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek vlak. Alles wat ik nodig had is aanwezig zijn en een yogamat.

Yoga en meditatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is er in mijn lessen – naast yoga – ook veel ruimte voor meditatie. Ik vind het belangrijk om afleiding weg te laten en bij de kern te blijven, daarom beoefen ik yoga op een traditionele en authentieke manier.

Zo ligt de focus op de yogahoudingen, ademhalingstechnieken, bewustzijn en het trainen van de geest om dichter bij innerlijke rust, balans en vreugde te komen. 

Door dit regelmatig te oefenen kan je dit steeds gemakkelijker meenemen in je dagelijks leven.

Ik begeleid je hier graag in en geef je de handvatten om verder te groeien in het beoefenen van yoga en meditatie.

Ik hoop je na het lezen van mijn verhaal spoedig eens persoonlijk te mogen ontmoeten bij Leiden Verlicht.

 

Contact Info

Telefoon : 071 737 0473
Email : info@leidenverlicht.nl