fbpx

Anja Envaeva

Anja Envaeva

Yoga instructeur

Over Anja

Anja Envaeva, yogadocente en oprichter Yogair

Yogair staat voor yoga en ademhaling en die breng ik graag met elkaar in verbinding tijdens de yogalessen. Yoga is voor iedereen toegankelijk. Het geeft een goed tegenwicht in ons drukke bestaan. Laad je energie op en maak ruimte wat echt belangrijk is voor dit moment.

Vanuit mijn opvoeding ben ik in aanraking gekomen met yoga. In de kindertijd zijn we nog heel vrij en speels en weten we eigenlijk nog niet dat we al met yoga bezig zijn. Het is die nieuwsgierigheid die me verder bracht naar India. Inmiddels geef ik vier jaar les en heb ik mij nog meer verdiept in de verschillende adem- en yogastijlen zoals ashtanga, hatha & yin yoga.

Verder ben ik altijd geïnteresseerd geweest in andere culturen en talen. In Den Haag heb ik commerciële economie gestudeerd met Spaans en aan de Universiteit van Leiden een pre-master journalistiek met Russisch. Op dit moment ben ik woonachtig in Leiden.

Opleidingen

Anatomie, Gedragscoaching, Beweegcoach, Voedingscoach, 200-uurs Yoga Ashtanga Vinyasa en Hatha Teacher Training Mind Yourself, Mindfulness burn-out en Yin yoga opleiding

Contact Info

Telefoon : 071 737 0473
Email : info@leidenverlicht.nl