fbpx

Manasvi

Manasvi

Begeleider meditaties

Over Manasvi

Mijn naam is Manasvi. Deze naam heb ik in 2015 in Griekenland mogen ontvangen van de vrouw (spiritueel meester) die ontzettend veel betekend heeft in mijn leven. Vanaf de allereerste ontmoeting, geheel onverwacht, was ik totaal overmeesterd door de helderheid en liefde die zij uitstraalde. In de jaren van meditatie die volgden in Griekenland, leerde zij mij dat het mogelijk was om vanuit die bron van liefde en wijsheid te leven. Totaal, en overal. Daar waar ik van kinds af aan al ergens leek te weten dat dit bestond, zag ik nu dat het mogelijk was om dit te leven. Wauw!
 
Het liet mij niet meer los. En in onzekere tijden van chaos en continue verandering in de wereld, is die basis van liefde en kracht in jezelf vinden oh zo belangrijk. Een anker die je thuis houdt. Dicht bij jezelf. Verwachtingen van anderen, het op zoek zijn maar niet kunnen vinden, beperkende structuren of gedachten: ze vagen allemaal langzaam uit. Want: alles dat je aandacht geeft, groeit. Zo werkt het bij planten, dieren en kinderen, maar ook in jou.
 
Afgelopen jaren heb ik veel studenten geholpen met stressklachten, geef ik
meditaties, college en coaching op universiteiten en geniet ik al twee jaar van het geven van meditatie aan een groep enthousiastelingen in onze prachtige Leidse Hortus. Ik hoop u van harte te ontmoeten op uw reis bij Leiden Verlicht. 
 

Contact Info

Telefoon : 071 737 0473
Email : info@leidenverlicht.nl