fbpx

Marijn Jansen

Marijn Jansen

Over Marijn

In het begin van 2022 ontdekte ik mijn passie voor spiritualiteit tijdens een Reiki-behandeling. Ondanks mijn initiële scepsis raakte ik geïntrigeerd en besloot ik een Reiki-cursus te volgen. Na het ervaren van de kracht van energieën, volgde ik Reiki 2 en startte ik de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZOMA. Nu, ruim een jaar later, heb ik mijn eigen praktijk geopend onder de naam ‘Holistic Horizons’. Deze naam weerspiegelt mijn holistische benadering van het leven en dient als inspiratie voor anderen om te ontdekken dat het leven veel meer te bieden heeft dan we vaak denken.

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mijn pad gevormd en hebben me geleid naar waar ik nu ben. Ik kijk ernaar uit om anderen te helpen bij hun eigen spirituele groei en hen te laten ontdekken dat het leven een oneindig scala aan mogelijkheden biedt. Met mijn praktijk, Holistic Horizons, wil ik een lichtpunt zijn voor anderen, hen begeleiden op hun reis van zelfontdekking en hen laten zien dat ze hun eigen horizon kunnen verruimen en de prachtige diepten van het leven kunnen ervaren.

Binnenkort start ik met een workshopreeks ‘Kennismaken met jezelf en spiritualiteit’ bij Leiden Verlicht. Daarnaast ben ik ook aanwezig tijdens de spiri-café’s voor korte hypnotherapiesessies of tafelopstellingen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn eigen praktijk voor een healing of een uitgebreid holistisch consult. (www.holistic-horizons.nl)

Opleidingen:

Reiki Master, Holistisch Therapeut (te behalen zomer 2024), Hypnotherapeut basis.

Contact Info

Phone : 071 737 0473
Email : info@leidenverlicht.nl