fbpx

Nicole van Ruitenbeek

Nicole van Ruitenbeek

Over Nicole

Ik ben geboren in Den Haag als 2e kind in een gezin van 5 kinderen. De leiding nemen is mijn 2e natuur, men zegt dat ik dat al vanaf jongs aan in me had. Staand voor het bureau van mijn juf, zong ik als kleuter voor de kinderen in mijn klas, als de juf even de klas uit moest. Alle kinderen bleven stil of zongen mee als ik dat aangaf. Als de juf weer binnenkwam, ging ik weer verder met rekenen.

Ik wilde begrijpen waarom mensen doen zoals ze doen. Daarom ging ik naar Leiden. Ik behaalde 2 Masters Degrees: één in Sociale en Organisatie Psychologie en éen in de Persoonlijkheidspsychologie en Psycho-diagnostiek. Als projectleider stuurde ik multidisciplinaire teams aan in complexe omgevingen in de vliegtuigbouw, de ruimtevaart, de thuiszorg, de overheid, in het onderwijs en in de bouw. Mijn talent is het op één lijn brengen van interdisciplinaire teams. Gezamenlijk creëren we iets dat er al bestond in de hoofden of harten van mensen. Met vereende krachten zetten we dit om in een praktisch concreet tastbaar resultaat.  

Nu in de derde fase van mijn werkzame leven heb ik gekozen om niet zo zeer verbindend te werken tussen partijen, maar mijn focus te verleggen naar de verbinding tussen de diverse partijen binnen één mens. Wie ben je, waar kom je vandaan, en waar ga je naartoe? Wat heb jij nodig om jou in harmonie samen te werken met alle partijen in jou zelf? Hoe houd jij je zelf overeind? Je rug recht? Hoe houd je jezelf aangelijnd met je hoger zelf of intuitie?  Hoe kun je innerlijk groeien in deze turbulente wereld? 

In 2006 ben ik afgestudeerd aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem bij Annette van den Berg. Met deze 4 jarige opleiding op HBO niveau behaalde ik mijn felbegeerde diploma ‘Intuition Practioner’. Ik ben lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders. Jaarlijks doe ik de bijscholing en de verdiepingsdagen. Andere inspiratiebronnen voor de opleidingen “Sparkling Life” zijn de de antroposofie van Rudolf Steiner en het werk van Don Miquel Ruiz en Patty Harpenau. 

Contact Info

Telefoon : 071-7370473
Email : info@leidenverlicht.nl