fbpx

Ylona Verhoosel

Ylona Verhoosel

Coach

Over Ylona

Als kind al leerde ik dat je regie kunt nemen over je eigen gezondheid. Ik was te zwaar en ben door mijn voeding aan te passen en meer te gaan bewegen weer op een gezond gewicht gekomen.

Gedurende de rest van mijn leven heb ik een pad bewandeld waarop ik het belang van goed voor jezelf zorgen steeds meer ben gaan inzien. Door het aanpassen van mijn voeding, heb ik nu minder last van mijn migraine. Omdat ik de theorie achter deze positieve ervaring wilde weten, heb ik een opleiding voor orthomoleculair voedingsadviseur gevolgd. Hierdoor heb ik geleerd hoe jouw lijf dat wat je eet, gebruikt om zo gezond mogelijk te blijven.

Gaandeweg leerde ik dat gezondheid niet alleen draait om wat je eet. Beweging, ontspanning, goed slapen en zingeving zijn minstens zo belangrijk. In mijn opleiding voor leefstijlcoach zijn deze onderwerpen ruimschoots aan bod gekomen. Als leefstijlcoach kijk ik samen met jou naar al deze onderwerpen. Hoe is dat nu bij jou? Waar wil je naartoe en welke kleine en/of grotere stappen kun je zetten om dichter bij dit doel te komen? Hierbij kijken we naar wat je kan inpassen in jouw leven. Realistische doelen dus. Niet omdat het moet, maar omdat het goed voelt!

Contact Info

Phone : 071 737 0473
Email : info@leidenverlicht.nl