fbpx

Gratis proefles

Schrijf je nu in!
Welke yoga past bij jou?

Begin nu!

Het is niet altijd even makkelijk om zomaar ergens ja op te zeggen. Zeker als je het nog niet goed kent of nog nooit gedaan hebt. Daarom biedt Leiden Verlicht aan iedereen een gratis proefles aan om de les op een laagdrempelige manier te ervaren. Leer op een leuke manier de instructeur en de techniek kennen. De gratis proeflessen zijn eenmalig te boeken bij een van onze yoga lessen. 

Alle yoga lessen vinden plaats in onze locatie op Haagweg 4, Leiden.

De voordelen

Waarom yoga?

Yoga zorgt voor een juiste balans van je lichaam en ondersteunt een diepe ademhaling. Door yoga toe te passen in een trainingsschema breng je hierin optimaal verandering aan. Met ruime ademhaling, oefeningen ter versoepeling van de spieren, oefeningen ter vergroting van de kracht en het geconcentreerd bezig zijn. De positieve fysieke en mentale effecten op gezondheid zijn o.a.: verbeteren flexibiliteit, kracht, lichaamshouding, coördinatie, balans, concentratie, ademhaling en ontspanning van je zenuwstelsel. 

een greep uit onze yogastijlen

Door Miluska en Loes

Ashtanga yoga

Door Tjebbe
Door Saskia
Of wil je samenwerken?

Heb je vragen?

We zijn erg blij dat je bij ons terecht bent gekomen. We proberen alles zo duidelijk mogelijk te communiceren en helder te houden. Mocht je als nog vragen hebben over het reserveren van een les of lijkt het je leuk om met ons te bouwen aan een mooi Verlicht Leiden? Stuur ons dan even een bericht. We helpen je graag verder!